Charter till Montenegro

När vi svenskar hör ordet ”charterresa” tänker vi oftast på länder som Spanien, Grekland eller Turkiet. Man tänker inte riktigt att man faktiskt kan åka på charter till länder som Montenegro.
Kroatien har blivit ett av de mest populära charterresmålen för svenskar och gillar man Kroatien kommer man definitivt att gilla Montenegro. Varför? Montenegro har precis som Kroatien många vackra kuststäder, stränder, ligger i medelhavet och har en medeltemperatur på 30-35 grader under högsäsong.
Än så länge är Montenegro inte lika turistexploaterat som de klassiska charterresemålen och därför kan man komma undan med rimliga priser för en charterresa.

Några svenska resebolag som har charter till Montenegro är Solresoroch Apollo.
Båda charterbolagen flyger från Stockholm, Göteborg och Malmö. De vanligaste charterresemålen är Budva, Herceg Novi och Tivat. Som de flesta andra resemål i Europa är det dyrast att åka hit under högsäsongen Juni-Augusti.
Det går lika bra att boka flyg och hotell separat. Detta rekommenderas om man planerar en längre vistelse. Hur man bäst bokar flyg och hotell separat hittar man under Flyg och Sista minuten.
Några svenska resebolag som har charter till Montenegro är Solresor och Apollo. Båda charterbolagen flyger från Stockholm, Göteborg och Malmö. De vanligaste charterresemålen är Budva, Herceg Novi och Tivat. Som de flesta andra resemål i Europa är det dyrast att åka hit under högsäsongen Juni-Augusti. Charterbolagen hjälper gärna till med bokningar via deras kundtjänster och Apollo kundtjänst har fått bra betyg på rejtingsidan för Kundtjänster.

Det går lika bra att boka flyg och hotell separat. Detta rekommenderas om man planerar en längre vistelse. Hur man bäst bokar flyg och hotell separat hittar ni under Flyg och sista minuten.